پزشکیان: مشروطه نقطه عطف بیداری و آزادی‌خواهی ملت ایران بود امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست ابن‌الرضا: فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب همچنان پایین است قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه یک اطلاعیه صادر کرد+ جزئیات بیانیه خانواده شهید لاریجانی در خصوص ادعاهای اخیر رسانه‌ها پوستر معناداری که کانال رهبر انقلاب منتشر کرد/ وحدت مکرّراً و مؤکّداً تذکر داده شد شهید علی لاریجانی چگونه ردیابی شد؟/ روایت سردار کوثری از نحوه شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی انفجار در یک نفتکش در تنگه هرمز پزشکیان: هرگز نمی‌توان حوادث دی‌ماه را از یاد برد/ چهره‌ای که برخی از آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای ترسیم می‌کنند، با واقعیت متفاوت است فرصت دوباره برای معافیت سربازی | تمدید مهلت سه‌ساله مشمولان دارای ۳ و ۴ فرزند تا ۱۴۰۷ + جزئیات مدل تجمعات شبانه تغییر می‌کند؟ اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح: رژیم صهیونیستی به سمت فروپاشی و نابودی پیش می‌رود

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح: رژیم صهیونیستی به سمت فروپاشی و نابودی پیش می‌رود سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: تنها راه مقابله با رژیم کودک کش صهیونیستی، نابودی کامل آن است و با یاری خداوند، این رژیم روزبه‌روز به سمت فروپاشی و نابودی پیش می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 21
کد خبر: ۲۵۷۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح جمعه ۳۰ شهریورماه در مراسم یادواره شهدای روستای سنجگان، ضمن تأکید بر توان نظامی ایران اسلامی اظهار کرد: ایران امروزه هیچ مشکلی در حوزه تجهیزات نظامی ندارد و به خودکفایی کامل در این زمینه دست‌یافته است.

سخنگوی ارشد ستاد کل نیرو‌های مسلح، با تأکید بر اینکه تنها ایمان قلبی به خداوند بسیاری از کار‌های ناممکن را ممکن می‌سازد، تصریح کرد: ایران با تکیه بر خودکفایی نظامی به سطحی رسیده است که می‌تواند تمامی نیاز‌های دفاعی خود را تأمین کند.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس باایمان و اعتقاد عمیق توانستیم بر دشمن تا دندان مسلح پیروز شویم و امروز نیز با اتکا به همین روحیه برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی خواهیم کرد.

شکارچی عنوان کرد: هر کجا کار‌ها با شکست مواجه شود، نشان از تضعیف ایمان به خداوند دارد و برای حل مشکلات باید به خداوند توکل کرد و تنها با اعتقاد و ایمان قلبی به خداوند می‌توان بر مشکلات بزرگ غلبه کرد.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به یادآوری دوران هشت سال دفاع مقدس پرداخت و گفت: ایران در آن زمان هیچ‌گونه امکانات پیشرفته‌ای برای دفاع از خود نداشت، اما با ایمان قلبی به خداوند و تلاش رزمندگان، توانستیم برابر دشمن مسلح پیروز شویم.

شکارچی با اشاره به عملیات خیبر، گفت: در آن عملیات امکانات لازم برای عبور از مسیر ۱۲ کیلومتری را نداشتیم، اما با اتکا به ایمان به خدا، رزمندگان موفق شدند این مانع بزرگ را پشت سر بگذارند و پیروز شوند.

وی همچنین به محدودیت‌های تسلیحاتی آن دوران اشاره کرد و گفت: ما در جنگ تحمیلی حتی تجهیزات کافی برای مقابله با تانک‌های دشمن را هم نداشتیم و تنها سلاح ما موشک آرپی‌جی ۷ بود که باید بادقت به نقاط حساس تانک برخورد می‌کرد تا مؤثر باشد.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: امروز ایران به جایگاهی رسیده که می‌تواند هر نوع تجهیزات نظامی که نیاز دارد را تولید کند و این موفقیت‌ها را مرهون خون شهدا، ایثارگران و جانبازان است که راه خودکفایی را برای کشور هموار کرده‌اند.

شکارچی با بیان اینکه در زمان جنگ، ایران حتی توانایی ساخت سیم‌خاردار را نداشت، افزود: اکنون ایران نه‌تن‌ها به ساخت تجهیزات پیشرفته نظامی، بلکه به تولید زیر دریایی و ناو جنگی نیز دست‌یافته و به‌عنوان یک کشور مقتدر و مستقل در جهان شناخته می‌شود.

وی به اهمیت برگزاری یادواره‌های شهدا پرداخت و گفت: این مراسم‌ها راهی است برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و ادامه مسیر انقلاب اسلامی و برگزاری یادواره شهدا به ملت ایران کمک می‌کند تا از مسیر انقلاب منحرف نشوند. شاخص اصلی برای حفظ این مسیر، تبعیت از ولی‌فقیه است و این موضوع باید برای همه روشن باشد.

سخنگوی ارشد ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: دشمنان ما از تقابل مستقیم با ایران پشیمان شده‌اند و این به دلیل شکست‌های پی‌درپی آنها برابر ملت ایران است، اما این پشیمانی فقط تا زمانی ادامه دارد که ما مسیر انقلاب اسلامی را گم نکنیم و شاخص‌های آن را در میدان عمل حفظ کنیم.

وی نسبت به برنامه‌های دشمنان برای منحرف‌کردن نسل جوان از مسیر انقلاب اسلامی هشدار داد و افزود: دشمنان به‌طورجدی در حال طراحی برنامه‌هایی هستند تا جوانان مسلمان را از مسیر انقلاب دور کنند.

شکارچی با تأکید بر اهمیت یاری خداوند در پیروزی‌ها، اظهار داشت: اگر ما از یاری خداوند بهره‌مند شویم، پیروزی قطعی است، اما اگر این یاری را از دست بدهیم، قطعاً شکست خواهیم خورد.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به نقش وعده‌های الهی در پیروزی بر دشمنان اشاره کرد و گفت: باید به وعده‌های خداوند ایمان داشته باشیم و یقین کنیم که پیروزی نهایی از آن مؤمنان است.

وی با بیان اینکه پایان ظلم و برقراری عدالت در جهان، تنها از طریق مقاومت و ایستادگی برابر ظالمان محقق خواهد شد، تصریح کرد: تنها راه مقابله با رژیم کودک کش صهیونیستی، نابودی کامل آن است و با یاری خداوند، این رژیم روزبه‌روز به سمت فروپاشی و نابودی پیش می‌رود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار